0 votes
asked by (200 points)
Bayer Leverkusen trøje


Jose Mourinho, som blev afskediget som manager i Chelsea i december, sagde, at han ville gå tilbage til Stamford Bridge med sit nye Manchester United-hold på søndag med ingen dårlige følelser.
Den portugisiske mener, at han aldrig kan fjernes fra Chelsea s historie, hvor han vandt tre Premier League-kroner i to staver og sagde, at han altid ville være taknemmelig for fansen for deres støtte.
At blive fyret er fodbold, fortalte Mourinho Sky Sports tv på fredag. I moderne fodbold kan det især ske for Manchester City trøje nogen.
Hvis det var en klub, hvor jeg ikke gav noget, tror jeg, det ville have været sværere. Når jeg forlader en klub i to forskellige perioder, gav jeg titler og gav fans nogle af de bedste øjeblikke, de har haft, så går du med følelsen Jeg har gjort mit job, sagde Mourinho.
Jeg tror ikke, de vil, men selvom de vil, kunne de ikke slette mig fra Chelsea historie. De tilhører også min historie ... ingen dårlige følelser.
Mourinho, som var ved roret ved Stamford Bridge i sin første spell Juventus trøje fra 2004-07 og i yderligere to og et halvt år fra 2013-15, sagde han forlod klubben i december uden at sige et dårligt ord om nogen.
Ejeren (romerske Abramovich) besluttede at slå mig, fansen, de har ingen magt, tilføjede han.
De viste dag for dag, match efter kamp, ​​at de ønskede mig, men i denne profil af klubben har fansen ingen magt.
Mourinho mener, at han får en god modtagelse fra Chelsea-tilhængerne på søndag.
Jeg forventer ikke en negativ reaktion, selv med et United badge, sagde han. Der er ingen grund til en dårlig reaktion.
Det betyder ikke noget om deres reaktion, jeg vil altid være taknemmelig. Vi delte så mange utrolige øjeblikke, historiske øjeblikke ... men hvad du holder er de dårlige øjeblikke, hvor de sidder fast med mig.
Vi spillede et Champions League-spil hjemme i sidste sæson efter et nederlag i hjemmet. Folk talte om en sæk og for hele kampen var de bare ved at synge mit navn til støtte, tilføjede Mourinho.
Der var aldrig et dårligt ord efter en dårlig kamp eller et dårligt resultat. Jeg har altid oplevet utrolig support under de dårlige øjeblikke, så jeg vil være taknemmelig for evigt.
Chelsea er femte i Premier League bordet efter otte spil, to Juventus trøje point og to steder foran United.StanQjrz fotballdrakter barn AlmaMerri
RosalineP maglie calcio bambino VelvaGett
MarlonWin fotballdrakter GertieQui
ElouiseBa fußballtrikots Günstige VeronicaH
http://shagum.co.il/index.php/component/k2/itemlist/user/20351 FinnRamsd JoannaHur
RobbinHun maglie calcio SherlynRi

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to My QtoA, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
...