0 votes
asked by (200 points)
Arsenal trøje


En uge før Premier League 2016/2017 begynder, skyndte Arsene Wenger for at styrke frontlinjen i Arsenal. Franskmanden er klar til at udveksle med Inter Milan for at få Mauro Icardi.
Arsenal mødte direkte modstandere tunge tidligt i konkurrencen. Gunners vil være vært for Liverpool på Emirates Stadium på søndag. Men indtil nu er aktiviteten dibursa overførsel, især køb angriberen, meget minimal. Wenger hentede netop Takuma Asano fra Japan.
Derfor intensiverede Wenger processen med at rekruttere Icardi. For at den argentinske angriber kan være hans plejebørn, er Liverpool trøje professoren villig til at overgive 30 millioner pund plus Olivier Giroud hos Inter. Tilbuddet forventes at hjælpe Wenger med at slå Napoli, der angiveligt har foreslået 50 millioner pund for Icardi-tjenester.
Wenger blev tvunget til at inkludere Giroud sammen med pengene for at konkurrere med Napolis forslag, og dermed nåede markedsprisen på Giroud 21,25 millioner pund. Da Arsenals tilbud var tilføjet, var der i alt 51,25 millioner pund.
Årsagen til, at Wenger ønsker at rekruttere Icardi, ikke kun fordi kvaliteten er blevet AC Milan trøje testet, men fordi Arsenal led en krise i frontlinjen. Danny Welbeck er stadig såret og er usandsynligt at spille mod Liverpool. Det Atletico Madrid trøje betyder at Giroud forlades. Problemet er, at den franske bombers ydeevne har tendens til at svinge.
Rekruttering af Icardi er en løsning på problemet. Den 23-årige spiller antages at forbedre Arsenals produktivitet. Nicks 16 mål fra 29 italienske liga fester sidste sæson er nok så tegn på skarphed.Christina Günstige fußballtrikots ValorieOc
CyrusWort fotbollströjor EarlCruml
JanessaHa billige fotballdrakter ZulmaMcBr
ConradWim Fodboldtrøjer Børn MichelleT
LorenzaPb maglie calcio bambino KaseyDenn
RosemaryG Fodboldtrøjer Børn LavernDun

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to My QtoA, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
...