0 votes
asked by (160 points)
Everton drakt


El Salvador-spillerne hevder at de har fått tilbud om økonomisk inntjening for å vinne, tegne eller unngå et tungt nederlag i tirsdagens World Cup 2018-kvalifiserer mot Canada, som starter 3am BST.
Et tungt nederlag for El Salvador i Vancouver kunne forhindre at naboene deres Honduras gikk videre til den endelige fasen av Concacaf som kvalifiserte seg til 2018 VM-finalen i Russland.
Kunnskap: har fotball noensinne startet en krig?
Honduras ser sannsynligvis fremgang, men Canada kan rote dem på målforskjell hvis de løper opp en stor Napoli drakt poengsum mot El Salvador og Honduras, mister gruppens ledere Mexico på Aztec-stadion. El Salvador er bunnen av gruppen med to poeng fra en mulig 15.
Nyheten om den påståtte bestikkelsen vil ikke hjelpe relasjoner mellom El Salvador og Honduras, som har vært langt fra harmonisk på fotballbanen. Sentral-Amerika-nasjonene kjenner krig i 1969 etter en rancorøs beste av tre VM-serier.
El Salvador kaptein, Nelson Bonilla, sa i en pre-match-nyhetskonferanse i Vancouver mandag at en salvadoransk forretningsmann hadde nærmet seg spillerne med tilbudet i helgen.
Bonilla spilte et bånd av 10-minutters samtalen der Liverpool drakt mannen lovet varierende mengder penger, avhengig av resultatet og tiden som spilles av hver spiller, fra $ 30 per minutt for en seier til $ 10 i minuttet i et 1-0-nederlag.
Med henvisning til det vi hørte, vil vi gjøre det klart at vi er imot noe av denne typen, sa Bonilla. Vi Lazio drakt ønsker å være gjennomsiktig om alt som har skjedd med landslaget.
Fjorten El Salvador-internasjonaleer ble utestengt for livet for matchfesting i 2013.
Den salvadoranske avisen La Prensa Gráfica hette forretningsmannen som Ricardo Padilla og sitert med å si at han trodde det ikke var noe galt med tilbudet da han ikke ba spillerne om å kaste spillet.
«La dem undersøke, jeg er ikke bekymret,» sa han til papiret. De som vil se det som noe dårlig, kan se det på den måten og de som vil se det som noe godt, så kan de også.
Den kortvarige konflikten mellom El Salvador og Honduras i 1969 hadde vært å brygge i flere måneder, men sint scener under kampene førte til grensekollisjoner der hundrevis av mennesker ble drept i det såkalte fotballkrig.BennySell fotballdrakter barn BiancaGre
ChristieS Billige Fodboldtrøjer BrookeMcC
RosalynHo billiga fotbollströjor LanLeija
JefferyHa Billige Fodboldtrøjer RileyGari
SherrylDi billige fotballdrakter DomingoBa
AngeliaWc fußballtrikots Günstige AlanaSell

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to My QtoA, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
...