0 votes
asked by (200 points)
Tottenham trøjer


Spørgsmålet om West Ham er ikke Hvordan har det fået det så dårligt, men i stedet Hvordan var det så godt det godt? Lørdag var den uundgåelige følge af at have en bestyrelse, der taler med grandiloquence om Champions League og derefter opføre sig som om de stadig kører Birmingham City i de lavere ligaer.
Korrekt kørte klubber skal undre sig over, hvad der er tale om. West Ham kæmper nedrykning fra topfly er ikke usædvanligt. Men det er snarere punktet. Quid pro quo af flytningen fra Upton Park til Londons stadion skulle være et bedre hold, ikke en lignende, men på et andet sted.
Dem, der oplevede Upton Park, vil genkende det for hvad det var - en ufuldkommen, robust, boxy bjergkasse, der var en del fiorentina trøjer af vores identitet. Da hun dansede, kunne vi virkelig elske. Londons stadion er et sjældent, stilladspræget testamente til hubrisen for alle involverede.
I en uge, hvor nogle fans truede andre over en planlagt protestmarsel, ignorerede West Ham det, arrangerede en hyldest til den sene Bobby Moore og overbeviste sig selv om, at dette udgjorde tilhængernes engagement. Uden udløb for deres frustration og et hold af tillid, bayern trøjer så vi toneindfald og grimme fans protester i lørdagens 3-0 home nederlag af Burnley. En mob samledes på gangbroen under direktørerne og slog misbrug. Pitch invaders blev på en gang booed, juble og fysisk angrebet.
Jeg kan ikke tolerere vold, men bestyrelsen har bragt dette på sig selv ved at nægte fiorentina trøjer at anerkende en simpel sandhed - stadion og hold er substandard.
Således grinede vi holligt, da medejer David Sullivan beklagede de stewardingproblemer, han så længe havde ignoreret, da det var vores børn i fare. Og så sad trist ind som Trevor Brooking sad stille på tribunerne, mens de mennesker, der forårsagede alt dette, gemte sig bag ham.
Ligesom mange er jeg foruroliget over, at vi er blevet bragt så lave og i så giftige omgivelser. Masser vender ryggen og finder deres klub ikke genkendelig. For os vil West Ham være en tabt kærlighed, mens disse ejere forbliver ansvarlige. Vi fortjener bedre.JanellJon fußballtrikots kinder LinwoodDi
Christoph maglie calcio bambino ShantellD
http://garbagebankbanloung.info/index.php?topic=42.0 LeandraRo RacheleAd
YettaPenn Billige Fodboldtrøjer Børn GeraldoMc
IssacColl billige fotballdrakter Lidiahygq
AndreaSha billige fotballdrakter ArnetteHy

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to My QtoA, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
...